Byggnation och renovering i Karlstad

Vi hjälper dig med din nybyggnad eller ombyggnad. Vi tar ansvar med totalentreprenaden – du behöver bara ha kontakt med oss.
Renovering karlstad

Är det om- eller tillbyggnad på gång? Vi hjälper till med byggnationer och renoveringar i mindre byggprojekt som exempelvis altaner eller uterum. Kontakta oss så kommer vi och gör ett hembesök kostnadsfritt.

Renovering, tillbyggnad och ombyggnad

När det gäller byggnation är det mindre projekt vi tar åt oss. Fritidshus, lösvirkeshus av mindre format och mindre villor. På renoveringsfronten jobbar vi mycket med badrum. Vi är dock flexibla, så hör gärna av dig om du har funderingar.

Vad kostar en ombyggnad?

Kostnad beror på omfattning. Ta kontakt med oss här så för du pris vad gäller ombyggnad av badrum, renovering av hus eller tillbyggnad / ombyggnad av rum. Behöver du hjälp med tillbyggnad? Vi har koll på allt, inklusive ROT-avdrag för privatpersoner.

Varför ska jag välja er?

Vi har lång erfarenhet från branschen och är vana vid att leda projekt. Läs mer om oss. Du som kund behöver bara ha kontakt med oss. Vi löser allt det andra som kan behövas – elektriker, snickare, rörmokare – med kompetenta samarbetspartners från vårt nätverk. Vi tar ansvar som totalentreprenör och planerar in projekten så att de får kort omloppstid. På det viset blir du som kund störd under så kort tid som möjligt.

Måste jag söka bygglov?

Regler gällande bygglov och när du får göra en ombyggnad utan bygglov har vi full koll på. Enklast är att vi gör ett hembesök hos dig, så får du förklara vad det är du vill bygga om. Utifrån detta kan vi göra en snabb bedömning av projektet och vad som gäller.

Våra övriga tjänster

Vi erbjuder även hjälp med plattsättning, golvspackling

och sättning av natursten.

Kontakta oss

Har du ett drömprojekt?

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att förverkliga din vision!
Kontakta oss