Naturstenar till badrumsgolv i skiffer, marmor samt granit

Natursten – stenar från naturen som ger ett genuint och elegant intryck. Marmor, granit, skiffer med mera.

Naturstens-golv-1

Jag vill ha natursten i mitt badrum, kan ni hjälpa?

Vi är vana vid att sätta natursten i badrum. Klinkerplattor är ett annat alternativ när det gäller badrumsgolv.

Vilka andra tjänster har ni?

Plattsättning

Golvspackling

Byggnation och renovering

Med utgångspunkt Karlstad levererar vi natursten för exempelvis badrum i olika färger och utföranden. För dig som vill ha högklassiga och eleganta golv och väggar med material direkt från naturen är detta ett bra val. Kontakta oss nu, så kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök.

Vad innebär natursten?

Natursten är stenar som kommer från naturen, och alltså inte konstgjorda. Det ger en speciell känsla att ha äkta vara. I sortimentet finns marmor och skifferplattor i olika färger, men även granit, skiffer, svart skiffer, antracit och grafit. Hör av dig till oss om du har några frågor om typer av stenar och i vilka rum de kan användas.

Vad brukar sten användas till?

Sten används till både golv och väggar, dekorväggar och fondväggar. Vi har använt stenar till badrum, kök, uterum och hemmaspa bland annat.

Vilka är ni som företag?

Vi finns i Karlstand, Värmland, och hjälper kunder med badrumsrenoveringar, kakel med mera. Vår specialitet är våtrumsarbeten. Detta innebär att vi har den kunskap och service du kan förvänta dig av ett professionellt företag. Här kan du läsa mer om vårt företag.

Vilka stenar lämpar sig till vad?

Alla stenar har sina områden. Granit är ett bra val för exempelvis stengolv. Det här är ett material som är hårt och tåligt. Kalksten är känsligare för repor, men ger ditt golv ett unikt utseende. Om de innehåller fossil får du extra pricken över i. Skiffer är bra för väggar, där glimmerskiffer är valet för dig som vill ha tåligare alternativ.

Har du ett drömprojekt?

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att förverkliga din vision!