Badrumsrenovering i Karlstad

Hjälp med renovering av badrum!

Ska du renovera ditt badrum i Karlstad? Med vår hjälp sker jobbet enligt konstens alla regler. Vi lägger kakel, klinker och har självklart behörighet för arbete i våtrum. Hör av dig till en erfaren hantverkare. Ta kontakt här.

Vad innebär en badrumsrenovering?

Vi utför renoveringar av badrum i alla storlekar. Vad en renovering innebär varierar lika mycket som våra kunders smak. Ibland behövs det installation av handdukstork, ibland ska det sättas kakel och klinker, ibland ska arbete utföras med vattenburen golvvärme. I samtliga fall handlar det dock om att ge våra kunder nya fina badrum.

Jag vill installera vattenburen golvvärme

I badrum är det vanligt att installera vattenburen golvvärme. Det är en smart lösning som gör att golvet blir riktigt varmt och skönt. Detta fungerar naturligtvis även i andra rum. Just i badrummet är det extra skönt med vattenburen värme, då det lätt blir kallt att tassa omkring barfota.

Gör ni elinstallationer i badrum?

När det gäller dragning av el till badrumsfläkt, handdukstork och elektrisk golvvärme anlitar vi någon av de duktiga elektriker som ingår i vårt nätverk. När du vänder dig till oss tar vi gärna ansvar som totalentreprenör och ser till så att du får hjälp även med de delar av arbetet som inte görs av våra egna hantverkare.

Varför ska jag anlita er för att renovera mitt badrum Karlstad?

Vi har kunskapen som krävs för denna typ av arbete. Arbete i våtrum är speciellt, då misstag kan få konsekvenser som fuktskador. Vi är vana att arbeta i bad- och duschrum och med tätskikt i våtrum. När du anlitar oss kan du känna dig trygg. Vi följer GVK:s branschregler för våtrum, och har Byggkeramikrådets behörighetsbevis för våtrum, som  förkortas BBV. I övrigt är vi införstådda med andra gällande lagar och regler, som Boverkets byggregler.

Vad vi hjälpt andra kunder med

Behöver du lägga klinker, sätta plattor eller installera vattenburen golvvärme? Ska du ha en handdukstork med timer? Detta är sådant som vi hjälpt flera andra kunder med. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig. Här kan du läsa mer om företaget.