Golvläggare i Karlstad – Klinker & kakel

Är det dags att renovera eller lägga nytt golv i huset, lägenheten eller kontoret i Karlstad med omnejd? Anlita Värmlands Plattsättning AB för ett fackmannamässigt arbete utfört av våra noggranna golvläggare. Vi är en erfaren golvläggare med behörighet för våtrumsarbete.Lägg ett nytt klinkergolv med vår experthjälp, och få ett golv som håller många år framöver. Vi kan även hjälpa till med natursten om ni föredrar det som material. Vi utför framförallt badrumsrenoveringar, men även arbeten i övriga våtutrymmen med kakel och klinker som exempelvis tvättstuga och kök. Ta kontakt här redan idag.

Vi kan mer än bara golvläggning

Som du hör på namnet Värmlands Plattsättning AB är det kakel och klinker respektive kakelsättning och klinkersättning som är vår specialitet, men vi tar mer än gärna åt oss totalentreprenaden för exempelvis badrumsrenovering. Vi har god vana och erfarenhet av att leda denna typ av byggprojekt och strävar alltid efter att leverera ett resultat över förväntan.

Varför ska jag anlita er som golvläggare i Karlstad med omnejd?

Trenden att renovera håller i sig och att lägga nytt golv i exempelvis badrummet brukar bli en riktigt bra investering. Golv som är lämpliga för badrum kräver hög slitageklass för att stå emot slitage från dagligt bruk. Ska du lägga golv för exempelvis toaletter i offentlig miljö ska det dessutom hålla för ytterligare påfrestningar, och både material och utförande är viktiga delar för ett framgångsrikt och hållbart resultat. Med vår kompetens och branscherfarenhet hjälper vi dig till det bästa resultatet.
Vi arbetar alltid enligt den etablerade standarden. Du som kund kan alltid känna dig trygg i förvissningen att du får ett arbete väl utfört. Vi är vana att arbeta i bad- och duschrum och med tätskikt i våtrum. Som kund kan du bara slappna av och vänta på ditt nya fina golv. Här kan du läsa mer om våra andra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig i Karlstad och resten av Värmland:
Plattsättning
Natursten
Golvspackling
Byggnation & renovering.

Experter på våtutrymmen

Vi följer GVK:s branschregler för våtrum, och har Byggkeramikrådets behörighetsbevis för våtrum, även förkortat BBV. Självklart är vi även upplysta om övriga lagar och regler som berör dessa arbetsytor och utför våra våtrumsarbeten i enighet med dessa. Kraven för dessa utrymmen ser olika ut, där exempelvis bad och dusch kräver heltäckande fuktskydd, medan tvättstuga och utrymmen med vattenberedare oftast klarar sig med fuktskyddat golv med ”uppvik” på väggen. Har du frågor eller funderingar kring golvläggning i våtutrymmen? Kontakta oss på telefon 054-578395 eller maila till info@varmlandsplattsattning.se.

Ta hjälp av en golvläggare i Karlstad