Behöver du lägga nytt golv i Karlstad, Värmland? Vi är en erfaren golvläggare som har behörighet för våtrumsarbete. Vi utför badrumsrenoveringar, men även arbeten i övriga våta utrymmen. Ta kontakt här redan idag.

Vad innebär det att lägga golv?

Inredningstrenden håller i sig, och det är många som väljer att lägga golv själva. För dig som vill anlita en expert finns vi här. Lägg ett nytt klinkergolv med vår hjälp, och få ett golv som håller många år framöver. Vi kan även hjälpa till med natursten, om du vill ha detta istället för klinkerplattor i exempelvis badrummet.

Vi kan mer än bara golvläggning

Som du hör på namnet är det kakel som och kakelsättning som är vår specialitet, men vi tar mer än gärna åt oss totalentreprenaden i exempelvis badrumsrenovering. Vi är vana vid att leda den här typen av byggprojekt, och vid att lämna att bra resultat. Vår långa erfarenhet talar för detta.

Varför ska jag anlita er som golvläggare i Karlstad med omnejd?

Vi arbetar enligt den etablerade standarden. Du som kund kan känna dig trygg i förvissningen att du får ett arbete väl utfört. Vi är vana att arbeta i bad- och duschrum och med tätskikt i våtrum. Som kund kan du bara slappna av och vänta på ditt nya fina golv.Läs mer om våra andra tjänster:Plattsättning, natursten, golvspackling samt byggnation & renovering.

Experter på våta utrymmen

Vi följer GVK:s branschregler för våtrum, och har Byggkeramikrådets behörighetsbevis för våtrum, som  förkortas BBV. Självklart har vi koll på andra gällande lagar och regler, som berör dessa arbetsytor. Kraven för dessa utrymmen ser olika ut, där bad och dusch kräver heltäckande fuktskydd medan tvättstuga och och rum med vattenberedare oftast klarar sig med fuktskyddat golv med ”uppvik” på väggen.

Ta hjälp av en golvläggare i Karlstad