Byggnation och renovering i Karlstad

Vi hjälper dig med din nybyggnad eller ombyggnad. Vi tar ansvar med totalentreprenaden – du behöver bara ha kontakt med oss.
Renovering karlstad

Dags att bygga uterum eller altan?

Vi hjälper dig med tillbyggnaden och renoveringen

Är det dags för ett nytt uterum eller en ny altan? Hos oss kan vi hjälpa er med att bygga ett uterum på en redan befintliga altan eller bygga en ny grund till uterummet. Självklart kan vi även hjälpa er med att bygga altaner. Vi bygger både inglasade altaner och altaner med tak. Du bestämmer själv hur du vill att din altan eller uterum ska se ut och så färdigställer vi projektet. Kontakta oss så kommer vi och gör ett hembesök kostnadsfritt. 

Hos oss kan vi hjälpa dig att bygga fritidshus, lösvirkehus och andra mindre villor

Förutom att vi är riktigt duktiga på att byga altaner och uterum kan vi även hjälpa er med lite större projekt så som att bygga fritidshus, lösvirkeshus eller andra mindre villor. Vi kan även såklart bygga ut ert redan befintliga fritidshus eller annan mindre villa som ni vill få större.

Vad kostar det att bygga altan eller fritidshus

Kostnad beror på omfattning. Ta kontakt med oss här så för du pris vad gäller ombyggnad av badrum, renovering av hus eller tillbyggnad / ombyggnad av rum. Behöver du hjälp med tillbyggnad? Vi har koll på allt, inklusive ROT-avdrag för privatpersoner.

Vi har en lång erfarenhet inom byggprojekt & renovering

Vi har lång erfarenhet från branschen och är vana vid att leda projekt. Läs mer om oss. Du som kund behöver bara ha kontakt med oss. Vi löser allt det andra som kan behövas – elektriker, snickare, rörmokare – med kompetenta samarbetspartners från vårt nätverk. Vi tar ansvar som totalentreprenör och planerar in projekten så att de får kort omloppstid. På det viset blir du som kund störd under så kort tid som möjligt.

Måste jag söka bygglov?

Regler gällande bygglov och när du får göra en ombyggnad utan bygglov har vi full koll på. Enklast är att vi gör ett hembesök hos dig, så får du förklara vad det är du vill bygga om. Utifrån detta kan vi göra en snabb bedömning av projektet och vad som gäller.

Våra övriga tjänster

Vi erbjuder även hjälp med plattsättning, golvspackling

och sättning av natursten.

Kontakta oss

Har du ett drömprojekt?

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att förverkliga din vision!
Kontakta oss