Hur lång tid tar en genomsnittlig badrumsrenovering?

Varje projekt är unikt och tidsramen kan variera beroende på omfattning och specifika krav. Men vi arbetar vanligtvis efter en treveckors-princip för att minimera störningar i ditt hem.

Vad ingår i ert fast pris för en badrumsrenovering?

Vårt fasta pris inkluderar allt arbete och material som behövs för att fullfölja ditt specifika projekt, baserat på dina val och preferenser. Vi ger dig en detaljerad offert innan arbetet påbörjas.

Vad kostar en badrumsrenovering?

Priset för en badrumsrenovering kan variera stort, och en viktig faktor är ditt val av golv- och väggbeklädnad, kakel och klinkers. Dina val av vitvaror som toaletter, detaljer som kranar och övrig inredning kommer också att påverka den totala kostnaden. Med andra ord varierar priset därför stort beroende på dina personliga val, materialval och preferenser.

Är ni certifierade och försäkrade?

Ja, vi är helt certifierade och försäkrade. Vi har naturligtvis alla relevanta behörigheter och certifikat för att utföra ett fackmannamässigt arbete, till exempel behörighet för arbete i våtrum i enlighet med Byggkeramikrådet branchsregler.

Behöver jag förbereda något inför renoveringen?

Vi kommer att diskutera alla nödvändiga förberedelser med dig innan vi påbörjar projektet. Detta kan inkludera att tömma rummet och att ordna tillfälliga lösningar för användning under renoveringen.

Hur snabbt kan ni börja arbeta på mitt projekt?

Det beror på vår aktuella arbetsbelastning och komplexiteten i ditt projekt. Vi kommer att göra vårt bästa för att passa in ditt projekt i vår tidtabell så snart som möjligt.

Kan jag välja mina egna material?

Absolut, vi arbetar för att förverkliga dina visioner och preferenser. Vi kommer att ge vägledning och rekommendationer baserat på vår erfarenhet, men du har det slutliga valet.

Vad händer om jag vill ändra något mitt i projektet?

Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt. Om du vill göra ändringar kommer vi att diskutera de potentiella kostnads- och tidsramseffekterna med dig och justera planen enligt dina önskemål.

Hur städar ni upp efter avslutat arbete?

Vi tar ansvar för att städa upp arbetsområdet efter att arbetet är klart. Vårt mål är att lämna ditt hem rent och snyggt.

Vilka garantier erbjuder ni på ert arbete?

Vi erbjuder en omfattande garanti på alla våra tjänster. Exakta detaljer och villkor kan anges i ditt kontrakt eller muntligt.

Hur får jag en offert för mitt projekt?

För att få en offert, kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret på vår webbplats. Vi kommer att boka ett möte för att diskutera ditt projekt, varefter vi skickar en detaljerad offert baserad på dina kr

Kan jag dra nytta av ROT-avdraget när jag anlitar er?

Ja, du kan dra nytta av ROT-avdraget för arbetskostnaden i många av de tjänster vi utför, inklusive badrumsrenoveringar. Vi hjälper dig med den administrativa delen av ROT-avdraget så att du kan dra nytta av skattefördelarna. Kom ihåg att de exakta reglerna för ROT-avdrag kan variera, så det är bäst att kolla med Skatteverket eller en skatteexpert för att få fullständig information.

Behöver jag tillstånd från min bostadsrättsförening för att genomföra en badrumsrenovering?

Ja, i de flesta fall kräver bostadsrättsföreningar att du söker och erhåller tillstånd innan du utför större renoveringar, inklusive badrumsrenoveringar. Detta beror på att stora förändringar kan påverka byggnadens struktur och andra boende. Det är alltid bäst att kontakta din förening för att diskutera dina planer och förstå vad som krävs innan du påbörjar renoveringen.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig!